Seimec Service Oy ja Service Rata Oy yhteistyöhön.

img

Jaa tämä artikkeli

Olisiko portaali teillekin ajankohtainen?

Seimec Service Oy digitalisoi palveluliiketoimintaansa asiakasportaalin avulla. Seimec Service Oy suunnittelee ja valmistaa laitteita kiinteän polttoaineen ja bulk-materiaalien syöttöön ja siirtoon yli 20-vuoden kokemuksella Keski-Pohjanmaalla Kokkolassa. Seimec Service Oy:n tuotevalikoimaan kuulu annostelu- ja vastaanottoasemat, sulkusyöttimet, seulat, murskaimet sekä ruuvi- ja kolakuljettimet.

Seimec Service Oy suunnittelee ja valmistaa laitteita kiinteän polttoaineen ja bulk-materiaalien syöttöön ja siirtoon yli 20-vuoden kokemuksella Keski-Pohjanmaalla Kokkolassa. Seimec Service Oy:n tuotevalikoimaan kuulu annostelu- ja vastaanottoasemat, sulkusyöttimet, seulat, murskaimet sekä ruuvi- ja kolakuljettimet.

Seimec aloittaa yhteistyön Service Rata Oy:n kanssa. Yhteistyön tavoitteena on julkaista avoin asiakasportaali. Portaali avaa asiakkaille vaivattoman ja luotettavan tavan ostaa Seimecin tuotteita sekä niiden varaosia verkossa. Laitteiden räjäytyskuvien lisäksi portaalista tulee löytymään viimeisin tuoteinformaatio sekä tuotedokumentaatiota, kuten asennus- ja huolto-ohjeita.

Spareparts365 varaosaportaali auttaa asiakkaita tunnistamaan oikean osan ja varmistumaan sen sopivuudesta omaan laitekantaan. Tuotteistetun portaalin käyttöönotto on nopeaa ja vaivatonta. Seimecin kohdalla tavoitteena on julkaista portaali ensimmäisten tuotteiden osalta jo muutaman viikon sisällä. Portaalin lisäksi Service Rata tarjoaa sisältöpalveluina kuvituspalvelua, jossa projektidokumentaation, kuten 3D-mallien pohjalta tuotetaan toimiva varaosadokumentaatiokokonaisuus räjäytyskuvien ja osaluetteloiden muodossa.

Portaali auttaa Seimecin asiakkaita sopivien tuotteiden löytämisessä sekä oikeiden osien valinnassa vähentäen suunnittelemattomien keskeytysten kestoa tuotannossa samalla antaen paremman läpinäkyvyyden huoltokustannuksiin.

"Verkkokaupan avaaminen on suuri askel mutta haluamme olla moderni toimija ja asiakkaamme yhä enenevissä määrin odottavat löytävänsä haluamansa tuotteet ja tiedot ajasta ja paikasta riippumatta. Olemme saaneet hyvän kuvan Service Ratan tekemisestä, ja homma on lähtenyt vauhdilla liikkeelle – katsotaan tilannetta uudestaan, kun saadaan portaali auki," Olli Mäkipelto, toimitusjohtaja, Seimec Service Oy.

"Odotamme innolla yhteistyötä Seimecin kanssa. Uusi portaali auttaa Seimeciä tavoittamaan asiakkaita entistä tehokkaammin, ja me olemme erittäin mielellämme kumppanina tukemassa vahvaa kasvua ja uusien asiakkuuksien aukeamista.," Ari Mäenpää, toimitusjohtaja, Service Rata Oy.

Lisätiedot:

Olli Mäkipelto, Seimec Service Oy

+358 40 847 2612

Ari Mäenpää, Service Rata Oy

+358 50 465 0004

©2022 Service Rata Oy

www.servicerata.com

Puh: +358 29 170 5502